آرشیو شهریور ماه 1400

بهترين مجله آنلاين

خواص آنلاين ميوه خشك شده

۴ بازديد

سرفه و  خريد ميوه خشك شده سرماخوردگي را درمان مي كنداكثر مردم مصرف آب پرتقال و ويتامين C را پس از سرماخوردگي شروع مي كنند

http://farani.allblog.ir/

، در حالي كه آناناس خواص بيشتري نسبت به پرتقال دارد.ملانين برويد - يكي از مواد اين ميوه كه سرفه را تسكين مي دهد. اين ماده به حفظ سلامتي كمك مي كند. ملانين گو همچنين يك عامل ضد التهابي و ضد التهابي است و در درمان حاد سينوس ها ، گلودرد ، آرتروز و نقرس مفيد است.
ميوه هاي خشك را به صورت آنلاين خريداري كنيد
6. تأثير مثبت بر باروريآناناس منبع غني آنتي اكسيدان است. مطالعات همچنين تأثيرات مثبت آن را در بهبود باروري نشان داده است.راديكال هاي آزاد مي توانند به روند توليد مثل آسيب جدي وارد كنند. براي جلوگيري از اين اثر مخرب ، توصيه مي شود از ميوه هاي سرشار از آنتي اكسيدان ها استفاده كنيد.آنتي اكسيدان هاي حاوي آناناس مانند ويتامين C ، بتاكاروتن ، ويتامين ها ، مواد معدني مانند مس ، روي و اسيد فوليك از جمله خواص ويژه اين ميوه گرمسيري است كه بر باروري زنان و مزدا تأثير مثبت مي گذارد.
7. بهبود سلامت استخوان هاهمانطور كه مي دانيد ، اين ميوه گرمسيري داراي مقدار قابل توجهي منگنز است. منگنز يكي ديگر از مواد ضروري براي تقويت استخوان ها و همچنين رشد و تجديد آنها است. علاوه بر اين ، منگنز يك ماده معدني عالي در آناناس است و مصرف تنها يك وعده از اين ميوه مي تواند بيش از 70 درصد نياز روزانه بدن به اين ماده معدني را تأمين كند.
8. مصرف آناناس در بارداريآناناس منبع خوبي از اسيد فوليك است. مصرف اسيد فوليك براي زنان باردار بسيار مهم است. زيرا به محافظت از نوزاد در برابر نقايص مادرزادي كمك مي كند.
همچنين منبع عالي ويتامين C است كه سيستم ايمني بدن زنان باردار را تقويت كرده و جذب آهن را در دوران بارداري افزايش مي دهد.فيبر موجود در آناناس براي جلوگيري از يبوست در اين دوران مفيد است.
نحوه خشك كردن توت ها + خواص توت خشك شده
مواد مغذي از آناناس خشك شدهآناناس خشك شده ، مانند ديگر آجيل ها ، سرشار از مواد مغذي است كه بدن براي يك ميان وعده سالم به آن نياز دارد ، كه توسط متخصصان تغذيه و متخصصان بهداشت توصيه شده است. در 100 گرم آناناس خشك ، مقدار ممكن است ؛ 50 كيلو كالري ، 0.54 گرم پروتئين ، 1/14 گرم فيبر ، 0.12 گرم چربي ، 0.79 ميلي گرم ويتامين B1 ، 0.32 ميلي گرم ويتامين B2 ، 13 ميلي گرم كلسيم ، 0.29 ميلي گرم آهن ، 0.12 ميلي گرم روي 109 ميلي گرم پتاسيم ، 8 ميلي گرم فسفر ، 1 ميلي گرم سديم و 12 ميلي گرم منيزيم.
موارد منع مصرف استفاده از آناناسآناناس رسيده نه تنها خوراكي است بلكه سمي نيز هست و مي تواند گلو را تحريك كند.از آنجا كه آناناس براي بافت گوشت نرم كننده است ، خوردن بيش از حد غذا مي تواند باعث ايجاد حساسيت در دهان ، از جمله لب ، زبان و صورت شود.به دليل مقدار بالاي ويتامين C موجود در اين ميوه ، مصرف زياد آن مي تواند باعث اسهال ، تهوع ، استفراغ يا درد شود.به گفته متخصصان طب سنتي ، آناناس داراي طبيعتي سرد و مرطوب است و مصرف آن به دليل اينكه به آرامي هضم مي شود ، به افراد سردسير آسيب مي رساند.
طرز تهيه چاي آناناس و خواص آناگر مي خواهيد از اين چاي براي كاهش وزن استفاده كنيد ، مي توانيد تمام آناناس رسيده را با پوست آسياب كرده و با 2 ليتر آب دم كنيد. براي بهبود طعم مي توانيد از چوب دارچين استفاده كنيد.مهمترين و قابل توجه ترين خواص چاي آناناس شامل موارد زير است:
كاهش وزنروحيه بهتر شدزنگ هشدار را برداريدتقويت سيستم ايمني بدنسوخت بهبود يافتهالتهاب را كاهش دهيدجلوگيري از پيري زودرسميوه هاي خشك را به صورت آنلاين خريداري كنيد
روشهاي خشك كردن آناناسميوه هايي كه به طور طبيعي در خانه خشك مي شوند داراي مزاياي قابل توجهي نسبت به ميوه هاي خشك شده در فروشگاه ها هستند. از جمله موارد ديگر ، آنها از نظر بهداشتي تأييد شده اند و حاوي مواد نگهدارنده نيستند. به ميوه خشك ماده اي به نام دي اكسيد گوگرد اضافه كنيد كه مي تواند در افرادي كه به آن حساس هستند باعث آسم شود. از آنجا كه خشك كردن ميوه بسيار رايج است ، توصيه مي شود همه ميوه ها و حتي آناناس را خشك كنيد ، كه بسياري فكر مي كنند شروع به سياه شدن و پوسيدگي مي كند ، اما بايد توصيه هايي را كه تجارت خشك مي آموزد ، در نظر بگيريد.
روش اول: خشك كردن در فرآناناس را بشوييد و دو سانت و نيم از بالا برداريد.آنها را به صورت عمودي روي تخته نگه داريد و پوست سخت را از بالا به پايين برداريد.آب ميوه را تميز كرده و برداريد.سپس آنها را به طور مساوي برش دهيد تا همزمان خشك شوند.